Njegovo ime je već dobro poznato našim košarkašima s obzirom da je ovaj poznati trener bio gost naših ljetnih košarkaških kampova na Bjelašnici

 

 

U srijedu i četvrtak, 13. i 14. januara održat će se zimski košarkaški kamp KK Ilidža i KK BBY na kojem će kao gost predavač nastupiti trener Zlatko Sedić.

 

Njegovo ime je već dobro poznato našim košarkašima s obzirom da je ovaj poznati trener bio gost naših ljetnih košarkaških kampova na Bjelašnici.

 

Još 2018. godine on je održao predavanje na temu „Značaj individualnog rada u razvoju mladih igrača“ u sklopu programa naše „Košarke bez granica“.

 

Zajedno sa bratom Denisom Sedićem on se specijalizirao za individualni rad sa košarkašima, a sarađivao je sa velikim brojem igrača sa ovih prostora koji nastupaju u vodećim evropskim krugovima, od Miloša Teodosića, Ognjena Kuzmića, Dejana Todorovića i mnogih drugih.

 

Bit će ovo prilika da se naši igrači i treneri upoznaju sa najnovijim metodama individualnog rada sa mladim igračima, kao i jedno novo iskustvo i korisna edukacija.

 

  

 

Vidimo se!

 

Vaš KK BBY i KK Ilidža