Sa našom proslavljenom reprezentativkom Draganom Svitlicom, sada trenerom Orlova iz Banjaluke, kao pomoćni trener U18. ove godine putuje na Evropsko prvenstvo u Austriji koje će se održati od 5. do 14. avgusta

Naša trenerica Merhunisa Omerović, koordinatorica ženskih selekcija KK BBY i KK Ilidža dobila je još jednu značajnu titulu – pomoćni trener juniorske ženske selekcije.

Veliki je to doprinos za ovu selekciju i bh. košarku s obzirom na veliko iskustvo i znanje u karijeri naše drage trenerice. Naime, u periodu između 2014. i 2019. godine sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine dvije godine je bila trener u seniroskoj reprezentaciji za kvalifikacije na Evropsko prvenstveno, te kao trener na dva Evropska prvenstva sa U20 i kao selektor sa U14. 

Sa našom proslavljenom reprezentativkom Draganom Svitlicom, sada trenerom Orlova iz Banjaluke, kao pomoćni trener U18. ove godine putuje na Evropsko prvenstvo u Austriji koje će se održati od 5. do 14. avgusta.

Imajući u vidu našu saradnju sa trenericom Omerović, koja se odlikuje zaista predivnim odnosom i odličnim radom sa našim princezama, ne sumnjamo da će ono što slijedi biti samo pozitivno.

Od naše trenerice i ekipe očekujemo najbolje rezultate i želimo im svu sreću na ovom prvenstvu!

 

Vaši KK BBY i KK Ilidža