Zahvaljujemo se načelniku Memiću i zaposlenicima Općine koji rade na održavanju tradicije, daju svoju podršku i promovišu naše vrijednosti i vrijednosti cijele naše općine

Duga tradicija košarkaških kampova KK Ilidža nastavlja se! Ostalo je još nekoliko dana do početka našeg ovogodišnjeg kampa „Košarka bez granica 2020“ na Bjelašnici.

U skladu sa uslovima, ove godine ćemo se posebno posvetiti našoj djeci, njihovim zdravim fizičkim aktivnostima i napretku.

Općina Ilidža, na čelu sa načelnikom Senaidom Memićem prepoznala je naš trud i uloženi napor koji je bio potreban da ovogodišnji kamp na Bjelašnici uopće bude održan.

U ovom periodu vanrednih okolnosti rada načelnik Memić je dao svoju podršku u realizaciji košarkaškog kampa. Osim toga, općina i načelnik podržali su i održavanje našeg ljetnog košarkaškog kampa i ljetne škole košarke KK Ilidža.

U pitanju je dvomjesečni period intenzivnih treninga u odličnom KSC Ilidža koji smo organizovali za djecu svih osnovnih škola općine Ilidža, kao i naše selektivne igrače. Treninzi škole košarke su subotom i nedjeljom od 10.00 do 11.30, a termini ljetnog kampa su svaki radni dan od 10.00 do 12.30.

Na taj način se trudimo nadoknaditi propuštene aktivnosti te pružiti djeci novi intenzitet, kvalitetnog rada tokom ljeta kako bi svoj raspust proveli na najbolji način.

Općina Ilidža uvijek i iznova prepoznaje vrijednost i entuzijazam u našem radu. 

Zahvaljujemo se načelniku Memiću i zaposlenicima Općine koji rade na održavanju ove tradicije, daju svoju podršku i promovišu naše vrijednosti i vrijednosti cijele naše općine.

Vaš KK Ilidža