Naime, kako bi svi naši dječaci i djevojčice na trening dolazili u sportskoj opremi svoga kluba, mi smo se pobrinuli i kao i uvijek do sada finansirali nabavku opreme za naše košarkašice i košarkaše

 

 

U Šestoj osnovnoj školi na Ilidži svi naši članovi imaju novu sportsku opremu! Time je nastavljena praksa podjele opreme članovima koju KK Ilidža praktikuje od početaka svog rada, odnosno od reaktiviranja našeg kluba.

 

Naime, kako bi svi naši dječaci i djevojčice na trening dolazili u sportskoj opremi svoga kluba, mi smo se pobrinuli i kao i uvijek do sada finansirali nabavku opreme za naše košarkašice i košarkaše.

 

U pitanju je naša nova lokacija škole košarke na kojoj smo sa radom počeli u decembru 2022. godine. Sretni smo što smo u prilici obradovati našu djecu na ovaj način. Naši školarci su bili jako zadovoljni i sretni a njihovi osmijesi i radost naša su misija.

 

Posebno zadovoljstvo nama i djeci je bila posjeta naših seniorskih reprezentativaca i promotora KK Ilidža, Sanija Čampare i Ajdina Penave.  Kao i do sada, ovi dragi momci su ponovo izdvojili vrijeme za našu djecu i tako pokazali svu svoju veličinu i dokazali da ih uspjeh nije promijenio. Hvala im za druženje i zalaganje za naše najmlađe.

 

[widgetkit id=”146” name=”VI osnovna oprema”]

Također, želimo istaći odličnu suradnju sa menadžmentom spomenute škole, a na ovom druženju naša gošća je bila i direktorica škole Hidaeta Topuz, kojoj se ovom prilikom zahvaljujemo i radujemo se, nadamo se, uspješnoj saradnji.

 

U septembru, sa početkom nove školske godine, počet ćemo sa radom i u Četvrtoj osnovnoj školi u Hrasnici čime planiramo ozvaničiti svoje prisustvo u svim osnovnim školama na području općine Ilidža.

 

Budite dio naše ekipe!

 

Vaš KK Ilidža