Osim redovnih treninga i takmičenja, ekologija i očuvanje prirodne okoline i dalje su teme kojima ćemo se baviti a sve će upotpuniti naši stalni saradnici iz Goethe Instituta sa svojim zanimljivim radionicama

                           

Košarkašice i košarkaši, i ove godine nas čekaju zabavne avanture na Bjelašnici. S radošću najavljujemo naš ovogodišnji ljetni košarkaški kamp! Informacije slijede a vi se spremite na sedam nezaboravnih dana na našoj planinskoj ljepotici.

“KOŠARKA BEZ GRANICA 2022” slijedi uskoro!

Osim redovnih treninga i takmičenja, ekologija i očuvanje prirodne okoline i dalje su teme kojima ćemo se baviti a sve će upotpuniti naši stalni saradnici iz Goethe Instituta sa svojim zanimljivim radionicama.

Planirani su i izleti i igre u prirodi, druženja i brojni drugi sadržaji. Naši promotori su također ponovo tu, dijelit će svoja iskustva sa vama, družiti se na terenima i van njih, pokazati Vam kako to izgleda kada uspijete u onome što volite. Sa nama su naši dobro poznati košarkaši, među kojima i trener Josip Pandža,  koji će nam kao i svake godine dati veliku podršku. Ove godine naš će kamp uljepšati i obogatiti naša najbolja bh košarkašica i naša promotorka Marica Gajić.

Nažalost, tu je i informacija o neminovnom povećanju cijene kampa s obzirom na poskupljenje svih usluga uključujući i cijenu hotela. Mi ćemo nastojati i ove godine kao i prošle da određenom broju djece omogućimo boravak na kampu, zahvaljujući vlastitim sredstvima i sredstvima sponzora. Prošle godine smo uspjeli omogućiti besplatan boravak na kampu za naša 22 učesnika iz cijele BiH, zahvaljujući saradnji sa Goethe institutom, te kompanijama R&S i Praktik d.o.o. kojima se ovom prilikom još jednom zahvaljujemo.

Kao i uvijek, broj mjesta je ograničen, u skladu sa kapacitetima Hotela Han. Leci za kamp u printanoj formi bit će podjeljeni djeci na treninzima u narednom periodu. Potrebno je popuniti podatke, slikati i poslati na viber broj 061/441-138.  Uplatu rezervacije izvršiti na broj računa KK ilidža ili KK BBY koji imate na letku.

Vidimo se uskoro!

Vaši KK BBY i KK Ilidža