U pitanju je najkvalitetniji pozivni turnir za ovaj uzrast u regiji koji se do sada održavao pod nazivom „Dan Gline“ a od ove godine je memorijalni i održava se u znak sjećanja na preminulog osnivača kluba Željka Klobučara Klobija

 

 

Iza nas je još jedno iskustvo i nastup na velikom turniru. Naši igrači, košarkaši uzrasta 2009. godine i mlađe (U13) osvojili su veliko 3.mjesto na 1. Memorijalnom „Klobijevom“ turniru koji se održavao proteklog vikenda u Glini u Hrvatskoj.

 

U konkurenciji sa klubovima iz Slovenije, Mađarske, kao i velikim hrvatskim klubovima kao što su: Cibona, Zadar, Cedevita Junior, Split, OKK Dražen Petrović Šibenik, Dubrava, Bosco, Novi Zagreb i naravno klubom domaćinom, naši košarkaši pokazali su da mogu stajati rame uz rame sa igračima ovih velikih klubova.

 

Osim toga, svojim odnosom, ponašanjem i kvalitetom igre  predstavili su nas i naš grad u najboljem svijetlu.

U pitanju je najkvalitetniji pozivni turnir za ovaj uzrast u regiji koji se do sada održavao pod nazivom „Dan Gline“ a od ove godine je memorijalni i održava se u znak sjećanja na preminulog osnivača kluba Željka Klobučara Klobija.

 

[widgetkit id=”137” name=”glina 2022”]

Zahvaljujemo se domaćinu na pozivu, na odličnom prijemu i dobrodošlici. Hvala Marku Samardžiji, Andreju Klobučaru i ostalima iz KK Glina. Također, veliko hvala našim košarkaškim prijateljima iz KK Budućnost iz Bijeljine na povjerenju, čiji su divni mladi ljudi bili dio našeg tima. Svakako pohvale i čestitke roditeljima koji odgajaju ove divne ljude, bila je čast družiti se i nastupati s njima.

 

Sa nama je bio i naš Kemal Buljubašić, koji je izabran u najbolju petorku turnira! Hvala njegovom ocu i prijatelju Hasibu Buljubašiću na povjerenju.

 

Prijatelje iz Gline jako brzo očekujemo u Sarajevu na nekom od naših turnira, te s radošću očekujemo nova druženja.

 

Vaš KK Ilidža i KK BBY