Ovogodišnji kamp planiran je za period od 10. do 16. jula 2024. godine a održat će se na našoj omiljenoj i staroj destinaciji, hotelu „Han“ odakle nosimo najljepše uspomene

KK BBY i KK Ilidža će i ovog ljeta raditi na organizaciji svojih zabavnih aktivnosti za članove. Proteklih godina intenzivno smo radili te su naše ljetne aktivnosti postale redovne a naši selektivni košarkaši rade bez odmora.

Kao najvažniju i najatraktivniju aktivnost za ovo ljeto najavljujemo i planiramo naš košarkaški kamp. “Košarka bez granica 2024” i ove godine bit će održana na našoj dobro poznatoj lokaciji, planinskoj ljepotici Bjelašnici uz kompletan program i raspored zanimljivih aktivnosti.

Naš košarkaški kamp je druženje i upoznavanje, učenje o samostalnosti i odrastanju te prihvatanje odgovornosti za naporan rad i trud. Naši kamperi osim košarkaškog znanja, stiču i jedno novo i posebno iskustvo koje pamte cijeli život.

Ovogodišnji kamp planiran je za period od 10. do 16. jula 2024. godine a održat će se na našoj omiljenoj i staroj destinaciji, hotelu „Han“ odakle nosimo najljepše uspomene.

Družit ćemo se i učiti, usavršavati, sklapati nova prijateljstva, boraviti u prirodi.. Naše ljeto na planini na neki način uvijek zaokruži uspješnu sezonu i sumira rezultate rada svih nas. Zbog toga se još više radujemo kampu.

Kroz više godina organizacije naših kampova podržale su nas brojne instutucije i poznata imena košarke, kao i sam Košarkaški savez BiH. Sigurni smo da će tako biti i ove godine.

Kroz fotografije ćemo se prisjetiti naših ranijih druženja jer smo uskoro zajedno na Bjelašnici!

Za više informacija – pratite naše objave i najave!

Vaš KK BBY i KK Ilidža