Svi članovi KK Ilidža i KK BBY i članovi njihovih bližih porodica, kao i treneri i njihove porodice imaju popust na sve usluge od 20%!

 

 

KK Ilidža i KK BBY potpisali su ugovor sa privatnom ordinacijom za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju "MHS", koja se nalazi u ulici Fojnička br.2, na području Općine Novo Sarajevo.

 

MHS nudi usluge: pregled ljekara specijaliste fizijatra, kontrolni pregled ljekara specijaliste, elektromiografija (snimanje funkcije nerava i mišića), shock wave terapija, lasero terapija, pedobarografija (kompjuterska dijagnostika hoda stopala) itd.

 

Svi članovi KK Ilidža i KK BBY i članovi njihovih bližih porodica, kao i treneri i njihove porodice imaju popust na sve usluge od 20%!

 

Vlasnik MHS-a je Mirsad Muftić, doktor sa dugogodišnjim iskustvom u radu.

 

KK Ilidža i KK BBY trude se da svakim danom nuditi više za svoje članove, te napredovati u svakom smislu. Ovo također predstavlja još jedan vid brige za naše članove i njihove porodice, što je, s obzirom na djelatnost, posebno bitno kada su u pitanju sport i djeca.

 

Mi smo se kao kolektiv više puta uvjerili u profesionalnost ove ordinacije i do sada  smo imali samo pozitivna iskustva u saradnji sa njima. Ovi stručnjaci su bili u stanju u vrlo kratkom vremenskom roku vratiti na teren naše članove.

 

Zahvaljujemo se se dr. Mirsadu Muftiću koji je prepoznao naš kvalitet i koji je, upravo nas izabrao za svoje buduće saradnike.

 

Vaš KK Ilidža i KK BBY

FB KK Ilidža

KK Ilidža

Na ideju o nastavku tradicije KK Ildža, čiji počeci datiraju  od 1998 godine i stvaranju koncepta jedne nove i drugačije škole košarke i kluba na području Kantona Sarajevo, došla je grupa ljudi kojoj je cilj stvaranje novih košarkaških asova, bazirajući svoj rad isključivo na mlađim kategorijama potencijalnih košarkaša.

Kontaktirajte nas

Adresa: Ilidža, 71210, Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 62 04 05 05

Email: no mail

Web: kkilidza.com