Naš klub će iskoristiti i ovu priliku te osigurati učešće našim kadetima na turniru kako bi predstojeća sezona bila što kvalitetnija i bolja, bez obzira na specifične uslove u kojima trenutno radimo

 

 

U subotu, 26. septembra bit će održan Turnir prijateljstva Fojnica 2020 za Kadete u organizaciji KK Star Fojnica

U dvorani OŠ Muhsin Rizvić u ovom gradu snage će odmjeriti učesnici, košarkaši sljedećih klubova: KK Star Fojnica, KK Vogošća, KK Konjic, KK Čelik, KK Travnik kao i naš KK Ilidža.

Naš klub će iskoristiti i ovu priliku te osigurati učešće našim kadetima na turniru kako bi predstojeća sezona bila što kvalitetnija i bolja, bez obzira na specifične uslove u kojima trenutno radimo.

Pruža nam se još jedna šansa za dokazivanje, sticanje novih iskustava i učenja. Radujemo se novim poznanstvima  i druženjima!

 

Raspored utakmica za turnir :

9:00 h KK STAR - KK Vogošća

10:00 h KK Čelik  - KK TRAVNIK

11:00 h KK STAR  - KK Konjic

12:00 h KK Čelik  - KK BBY

13:00 h KK Konjic - KK Vogošća

14:00 h KK BBY - KK Travnik

15:00 h takmičenje - šut za 3 poena

15:30 h plasman za V i VI mjesto

16:30 h plasman  za III i IV mjesto

17:30 h finale

 

Vidimo se u subotu u Fojnici!

Vaš KK Ilidža

  

FB KK Ilidža

KK Ilidža

Na ideju o nastavku tradicije KK Ildža, čiji počeci datiraju  od 1998 godine i stvaranju koncepta jedne nove i drugačije škole košarke i kluba na području Kantona Sarajevo, došla je grupa ljudi kojoj je cilj stvaranje novih košarkaških asova, bazirajući svoj rad isključivo na mlađim kategorijama potencijalnih košarkaša.

Kontaktirajte nas

Adresa: Ilidža, 71210, Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 62 04 05 05

Email: no mail

Web: kkilidza.com