Obećavamo da ćemo nastaviti ići tim putem, te tako svoj zainteresovanoj djeci, u skladu sa našim mogućnostima omogućiti bavljenje sportom

Pored brojnih projekata koje realizujemo svake godine za naše najmlađe članove, KK Ilidža i KK BBY ove godine su, kao što smo već objavili, podržali jedan, jedinstven projekat “Porodice 3 plus” odnosno projekat podrške natalitetu. To znači da će uz “Porodičnu 3 plus karticu” naši klubovi omogućiti popust na članarinu od 50% za prvo i drugo dijete a besplatno za treće i svako sljedeće dijete.

Ponosni smo što smo dio ovog velikog projekta i što zajedno sa dobrim ljudima i na ovaj način pružamo podršku djeci i porodicama. Sretni smo da nam se pridružio veliki broj novih članova porodica i da je ovaj korak za sve nas veliki uspjeh.

Naši roditelji i članovi znaju da su KK BBY i KK Ilidža to činili i ranije, te da od samih početaka rada podržavamo i finansiramo našu djecu slabijeg imovinskog statusa. Mi smo na njih ponosni i zadovoljstvo je biti u prilici podržati želju i volju za radom, za nečim dobrim u njihovom odrastanju.

 

Možda je važno napomenuti da smo do sada finansirali u potpunosti ili sufinancirali 98 naših članova škola košarke ili selekcija po raznim osnovama, zaključno sa 2021. godinom. Podaci su naravno dostupni u klubu.

 

1654505873392 1
IMG 8976
IMG 9070
IMG 9220
Radionica-4-15
family-day-2021-kamp

Ove godine, 2022., pridružila nam se i Općina Ilidža koja će jedan dio naših članova lošeg imovinskog stanja također finansirati kroz Javni poziv Općine Ilidža, tako da koristimo priliku da se zahvalimo općini na podršci koju smo dobili na ovom Javnom pozivu.

 

Obećavamo da ćemo nastaviti ići tim putem, te tako svoj zainteresovanoj djeci, u skladu sa našim mogućnostima omogućiti bavljenje sportom. Trudit ćemo se da ovakve prepreke ne stoje na putu željama, snovima i nadama o košarci, karijeri i svemu dobrom što sport donosi.

 

 

Vaši KK Ilidža i KK BBY

FB KK Ilidža

KK Ilidža

Na ideju o nastavku tradicije KK Ildža, čiji počeci datiraju  od 1998 godine i stvaranju koncepta jedne nove i drugačije škole košarke i kluba na području Kantona Sarajevo, došla je grupa ljudi kojoj je cilj stvaranje novih košarkaških asova, bazirajući svoj rad isključivo na mlađim kategorijama potencijalnih košarkaša.

Kontaktirajte nas

Adresa: Ilidža, 71210, Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 62 04 05 05

Email: no mail

Web: kkilidza.com