Na početku ove sezone radit ćemo na fizičkoj snazi i spremnosti selektivnih igrača i to sa posebnim, za ovu svrhu specijalizovanim timom

                                         

S ciljem unapređenja razvoja naših košarkaša, velikih nada naših klubova KK BBY i KK Ilidža na pragu su realizacije još jedne saradnje. Na početku ove sezone radit ćemo na fizičkoj snazi i spremnosti selektivnih igrača i to sa posebnim, za ovu svrhu specijalizovanim timom.

Uz nadzor našeg trenera Eldina Bolobana, trening centar „Progress“ bit će još jedno mjesto okupljanja naših igrača.

„Progress“ je osnovan 2018. godine i nalazi se u ulici Ferde Hauptmana br.44 na Čengić Vili.  Opremljen je po svjetskim trening standardima kako za vježbače amatere tako i za profesionalne sportiste. Treneri koji rade u Progressu su visoko obrazovani sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa klijentima.

Poseban akcenat je na radu sa mladim sportistima fudbalerima, košarkašima, plivačima, džudistima.. Raduje nas činjenica da će i naš tim biti dio ove pozitivne priče.

Bit će ovo još jedan korak naprijed i ulaganje u našu budućnost.

 

Vaši KK BBY i KK Ilidža

 

FB KK Ilidža

KK Ilidža

Na ideju o nastavku tradicije KK Ildža, čiji počeci datiraju  od 1998 godine i stvaranju koncepta jedne nove i drugačije škole košarke i kluba na području Kantona Sarajevo, došla je grupa ljudi kojoj je cilj stvaranje novih košarkaških asova, bazirajući svoj rad isključivo na mlađim kategorijama potencijalnih košarkaša.

Kontaktirajte nas

Adresa: Ilidža, 71210, Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 62 04 05 05

Email: no mail

Web: kkilidza.com