Hvala promotorima koji daju primjer u ponašanju, igri i karijeri i koji u praksi provode ono za šta se zalažemo na našim treninzima. Hvala i našim košarkašicama i košarkašima koji slijede taj primjer sa nama

Uz rekordan broj košarkaša učesnika, gostiju i promotora danas je svečano otvoren košarkaški kamp „KOŠARKA BEZ GRANICA 2021“ u organizaciji KK Ilidža, KK BBY i KK Rolling.

U takmičenju u šutiranju za tri poena između naših poznatih košarkaša, promotora Amara Gegića, Njegoša Sikiraša, Sanija Čampare i Adnana Arslanagića najbolji je bio naš Amar kome je,na osnovu toga pripala čast da svečano proglasi otvorenim naš ovogodišnji kamp.

Prisutnim košarkašima i gostima se obratio i Josip Pandža, naš zlatni trener koji je poželio našim kamperima sreću i da uživaju u sportu koji svi volimo. Kao što su naši promotori istakli bitno je zavoljeti košarku kao igru i u njoj uživati, a onda sve ostalo. To je ideja koje se mi, i naši mali i veliki košarkaši držimo i uz nju rastemo.

Hvala promotorima koji daju primjer u ponašanju, igri i karijeri i koji u praksi provode ono za šta se zalažemo na našim treninzima. Hvala i našim košarkašicama i košarkašima koji slijede taj primjer sa nama.

IMG 9418
IMG 9435
IMG 9443
IMG 9451
IMG 9479
IMG 9496
IMG 9507
IMG 9508
IMG 9516
IMG 9539
IMG 9553
IMG 9559
IMG 9565
IMG 9575
IMG 9578

Također se zahvaljujemo i gostima koji su svojim prisustvom uveličali naše svečano otvaranje: Ameru Čolanu, Alemu Logi, Mensudu Handžiću, Igoru Barošu, Feliksu Mušoviću, Nesibu i Đani Muratović, Hajrudinu Proliću.

Osim njih, danas su nam se na Bjelašnici pridružili i ministar kulture i sporta Kantona Sarajevo, Samir Avdić i Omer Osmanović, također kantonalni ministar za boračka pitanja. Oni su našim košarkašima govorili o svojim sportskim karijerama te davali savjete i uputili riječi podrške za budućnost.

Nama i našim učesnicima slijedi zabavna ali radna sedmica, jer nas čeka mnogo aktivnosti na našoj Bjelašnici.

Vaši KK Ilidža, KK BBY i KK Rolling

FB KK Ilidža

KK Ilidža

Na ideju o nastavku tradicije KK Ildža, čiji počeci datiraju  od 1998 godine i stvaranju koncepta jedne nove i drugačije škole košarke i kluba na području Kantona Sarajevo, došla je grupa ljudi kojoj je cilj stvaranje novih košarkaških asova, bazirajući svoj rad isključivo na mlađim kategorijama potencijalnih košarkaša.

Kontaktirajte nas

Adresa: Ilidža, 71210, Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 62 04 05 05

Email: no mail

Web: kkilidza.com