Bit će to praznik samo za vas. Ovo je samo jedan početak jer za djecu naše općine i za našu Ilidžu imamo velike planove

Nakon brojnih aktivnosti koje smo organizovali u proteklom periodu i stalnim nastojanjima da održimo naše treninge u teškim mjesecima koji su iza nas, došlo je vrijeme da se odužimo i našim članovima na području Općine Ilidža.

Od početka reaktiviranja KK Ilidža veliki je broj škola košarke u kojima radimo a broj naših članova svaki dan raste. Došlo je vrijeme za praznik košarke na Ilidži!

KK Ilidža u petak, 2. jula organizuje veliki Festival košarke u Rustempašinoj ulici za sve osnovne škole i naše škole košarke Općine Ilidža, kao i sve naše takmičarske selekcije.

Bit će to praznik samo za vas. Ovo je samo jedan početak jer za djecu naše općine i za našu Ilidžu imamo velike planove.

Program će se odvijati u periodu od 17.00 do 20.00.

Vrijeme je za proslavu naših zajedničkih uspjeha i za nove planove.

 

Dođite da se zajedno zabavimo, igramo košarku i družimo!

 

Vaš KK Ilidža

FB KK Ilidža

KK Ilidža

Na ideju o nastavku tradicije KK Ildža, čiji počeci datiraju  od 1998 godine i stvaranju koncepta jedne nove i drugačije škole košarke i kluba na području Kantona Sarajevo, došla je grupa ljudi kojoj je cilj stvaranje novih košarkaških asova, bazirajući svoj rad isključivo na mlađim kategorijama potencijalnih košarkaša.

Kontaktirajte nas

Adresa: Ilidža, 71210, Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 62 04 05 05

Email: no mail

Web: kkilidza.com