U finalu Kantonalne omladinske lige u konkurenciji 13 ekipa, selekcija Kadeta KK Ilidža osvojila je značajno drugo mjesto

Nakon odličnih dosadašnjih rezultata naših selekcija, te osvojenih medalja u kategorijama Mlađi Kadeti, Kadetkinje i Unobasket ženski, ponosno predstavljamo srebrne medalje naših Kadeta.

U finalu Kantonalne omladinske lige u konkurenciji 13 ekipa, selekcija Kadeta KK Ilidža osvojila je značajno drugo mjesto!

Naši momci i mi znamo i svjesni smo koliki uspjeh je u pitanju. Prije samo pet godina učili smo osnove košarke a godinama poslije hrabro stajali rame uz rame sa svim konkurentima. Mnogo rada i vjere, sticanje iskustva kroz pobjede i poraze izgradili su nas.

Naravno da je ovo samo početak. Dalje nastavljamo na isti način na koji smo i počeli – uvijek stavljajući u prvi plan individualni razvoj igrača. Naša filozofija je „rezultat u funkciji razvoja igrača“, nikada obrnuto, s obzirom da se radi o mladim i talentovanim košarkašima. Naša djeca to znaju i razumiju, i zbog toga su sa nama od početka.

Uz iskrene namjere i plemenite ciljeve nastavljamo dalje. 

Budite sa nama jer pišemo nove stranice a veliki rezultati tek dolaze!

KADETI-KK-ILIDA-10
KADETI-KK-ILIDA-12
KADETI-KK-ILIDA-14
KADETI-KK-ILIDA-16
KADETI-KK-ILIDA-18
KADETI-KK-ILIDA-20
KADETI-KK-ILIDA-22
KADETI-KK-ILIDA-24
KADETI-KK-ILIDA-26
KADETI-KK-ILIDA-28
KADETI-KK-ILIDA-30
KADETI-KK-ILIDA-32
KADETI-KK-ILIDA-34
KADETI-KK-ILIDA-36
KADETI-KK-ILIDA-4
KADETI-KK-ILIDA-6
KADETI-KK-ILIDA-8

Vaš KK Ilidža

FB KK Ilidža

KK Ilidža

Na ideju o nastavku tradicije KK Ildža, čiji počeci datiraju  od 1998 godine i stvaranju koncepta jedne nove i drugačije škole košarke i kluba na području Kantona Sarajevo, došla je grupa ljudi kojoj je cilj stvaranje novih košarkaških asova, bazirajući svoj rad isključivo na mlađim kategorijama potencijalnih košarkaša.

Kontaktirajte nas

Adresa: Ilidža, 71210, Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 62 04 05 05

Email: no mail

Web: kkilidza.com