Vikend pred nama bit će odlučujući za neke od naših selekcija kada su u pitanju konačni plasmani kantonalnog takmičenja.

I pored izuzetno teških uslova rada, KK Ilidža je u ovu sezonu ušao sa organizovanih šest muških i pet ženskih takmičarskih selekcija.

Djevojčice iz selekcije Kadetkinja, naše princeze koje treniraju u KK Ilidža i KK BBY igraju završne utakmice kadetske lige kantona. Raduje nas i ponosni što smo bili u prilici omogućiti im ove nastupe kroz različite okolnosti i dešavanja u protekloj i ovoj godini. Mnoge od njih su trenirale kada je bilo i teško i neizvjesno. Trenirali smo u najboljim uslovima, u našem KSC Ilidža gdje će ovog vikenda i biti domaćini utakmica.

Također, naši momci iz selekcije Mlađih Kadeta igraju final four turnir za vikend.

Želimo mnogo sreće našim selekcijama a mi znamo da je uspjeh već postignut kroz zalaganje koje su do sada pokazali.

 

Vaš KK Ilidža

FB KK Ilidža

KK Ilidža

Na ideju o nastavku tradicije KK Ildža, čiji počeci datiraju  od 1998 godine i stvaranju koncepta jedne nove i drugačije škole košarke i kluba na području Kantona Sarajevo, došla je grupa ljudi kojoj je cilj stvaranje novih košarkaških asova, bazirajući svoj rad isključivo na mlađim kategorijama potencijalnih košarkaša.

Kontaktirajte nas

Adresa: Ilidža, 71210, Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 62 04 05 05

Email: no mail

Web: kkilidza.com