Na koji način funkcioniše organizacija ovog velikog projekta, kako se nosimo sa planiranjem aktivnosti u uslovima pandemije i još mnogo toga, naša ekipa govorila je novinarima Federalne televizije

 

Da li smo svi spremni za „KOŠARKU BEZ GRANICA 2021“?

 

Vaša omiljena ljetna aktivnost, naš, sada već popularni košarkaški kamp je u pripremi! U julu nas očekuje intenzivni trenažni proces koji će nadoknaditi ono što smo propustili. Osim toga, na Bjelašnici se družimo, igramo, takmičimo i učimo kako biti samostalan. Edukativne radionice, zdrava ishrana i svjež vazduh samo su dodatni bonus!

 

KK Ilidža, KK BBY i KK Rolling svim košarkašicama i košarkašima pružaju priliku za ovaj jedinstven doživljaj. Svi oni koji su bili sa nama na našim dosadašnjim kampovima znaju o čemu govorimo! Ovogodišnji kamp, u skladu sa važećim mjerama, planiran je za period od 11. do 17. jula 2021.godine.

 

Protekli kamp koji je realizovan u uslovima složene epidemiološke situacije bio je test koji smo uspješno prošli s obzirom da je bio naš najuspješniji kamp do sada! Ove godine, sa iskustvom više idemo korak dalje!

 

Na koji način funkcioniše organizacija ovog velikog projekta, kako se nosimo sa planiranjem aktivnosti u uslovima pandemije i još mnogo toga, naša ekipa govorila je novinarima Federalne televizije.

 

U prilogu pogledajte naše gostovanje.

Vidimo se na Bjelašnici!

 

Vaš KK Ilidža

FB KK Ilidža

KK Ilidža

Na ideju o nastavku tradicije KK Ildža, čiji počeci datiraju  od 1998 godine i stvaranju koncepta jedne nove i drugačije škole košarke i kluba na području Kantona Sarajevo, došla je grupa ljudi kojoj je cilj stvaranje novih košarkaških asova, bazirajući svoj rad isključivo na mlađim kategorijama potencijalnih košarkaša.

Kontaktirajte nas

Adresa: Ilidža, 71210, Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 62 04 05 05

Email: no mail

Web: kkilidza.com