Našu malu manifestaciju smo organizovali za novi početak i svu našu djecu koja su željno iščekivala naše zajedničke aktivnosti.

Na platou ispred Skenderije, u subotu 06. juna u ime KK Ilidža i KK BBY dodjelili smo priznanja, nagrade i poklone našim košarkašima, članovima i njihovim roditeljima koji su svojim radom, trudom, takmičarskim i pozitivnim duhom u proteklom periodu bili sa nama.

U pitanju su nagrađeni u sklopu naše nagradne igre „SHOW YOUR SKILLS“, kao i takmičenja u sklopu projekata klubova koji su realizovani u proteklom periodu.

Poseban doprinos dali su roditelji samoinicijativnom podrškom za vrijeme perioda kada nismo mogli održavati naše redovne aktivnosti, ali i članovi koji su za vrijeme tog perioda radili, trenirali i trudili se ostati aktivni.

Njima smo uručili poklone kao znak zahvalnosti i podsticaja za buduće rezultate.

Našu malu manifestaciju smo organizovali za novi početak i svu našu djecu koja su željno iščekivala zajedničke aktivnosti.

Vratili smo se u novoj sportskoj opremi i odigrali revijalni basket za publiku na Skenderiji.

Hvala roditeljima koji su se odazvali i učestvovali, hvala i našim saradnicima kao i svim članovima koji nisu odustali od sporta u teškim trenucima koji su iza nas. Svi oni koji nisu bili u mogućnosti preuzeti poklone, mogu to uraditi naknadno te ih molimo da nam se jave.

Slavimo povratak na terene i spremamo se za košarkaški kamp na Bjelašnici.

Trudimo se raditi za vas i vaše sretne trenutke!

Budite uz nas!

Vaš KK Ilidža

FB KK Ilidža

KK Ilidža

Na ideju o nastavku tradicije KK Ildža, čiji počeci datiraju  od 1998 godine i stvaranju koncepta jedne nove i drugačije škole košarke i kluba na području Kantona Sarajevo, došla je grupa ljudi kojoj je cilj stvaranje novih košarkaških asova, bazirajući svoj rad isključivo na mlađim kategorijama potencijalnih košarkaša.

Kontaktirajte nas

Adresa: Ilidža, 71210, Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 62 04 05 05

Email: no mail

Web: kkilidza.com