Naša dva kluba imaju privilegiju da budu prvi koji će biti dio ove priče i ne sumnjamo da će to za nas biti još jedan korak dalje u znanju i iskustvu.

 

 

U organizaciji KK Ilidža i KK BBY od 3. do 5. januara 2020. u Sarajevu će biti predstavljen projekat „KOŠARKA + “ poznatog trenera i košarkaškog znalca Rusmira Halilovića.

 

Tom ćemo prilikom javnost upoznati sa ovim inovativnim program koji je osmislio a koji realizuje u saradnji sa turskom agencijom TIKA.

 

Program ima za cilj takmičenje u košarkaškim vještinama te sticanje novih znanja i rezultat je dugogodišnjeg rada i iskustva Halilovića.

 

Mnogi smatraju da je u pitanju projekat koji je ispred svog vremena u što ne sumnjamo s obzirom da govorimo o trenerskom imenu čije su metode prošla danas poznata NBA imena i Evropske zvijezde.

 

Neka od imena koja su prošla njegove treninge su: Dražen Petrović, Toni Kukoč, Vlade Divac, Dino Rađa, Stojko Vranković, Jure Zdovc...

 

Osim učenja i takmičenja u košarkaškim vještinama, projekat će ujediniti mlade u druženju i upoznavanju sa novim kulturama.

 

Naša dva kluba imaju privilegiju da budu prvi koji će biti dio ove priče i ne sumnjamo da će to za nas biti još jedan korak dalje u znanju i iskustvu.

 

 

Vaš KK Ilidža

FB KK Ilidža

KK Ilidža

Na ideju o nastavku tradicije KK Ildža, čiji počeci datiraju  od 1998 godine i stvaranju koncepta jedne nove i drugačije škole košarke i kluba na području Kantona Sarajevo, došla je grupa ljudi kojoj je cilj stvaranje novih košarkaških asova, bazirajući svoj rad isključivo na mlađim kategorijama potencijalnih košarkaša.

Kontaktirajte nas

Adresa: Ilidža, 71210, Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 62 04 05 05

Email: info@kkilidza.com

Web: kkilidza.com