Naša dva tima KK BBY i KK Ilidža ovaj put su odmjerili svoje snage u jednoj prije svega prijateljskoj utakmici i atmosferi.

 

 

U nedjelju 22. decembra bili smo domaćini drugog kola Minibasket lige Košarkaškog saveza Kantona Sarajevo za košarkašice.

 

Naša dva tima KK BBY i KK Ilidža ovaj put su odmjerili svoje snage u jednoj prije svega prijateljskoj utakmici i atmosferi.

 

Sticanje iskustva kroz nastupe u zvaničnim utakmicama naš je glavni cilj, dok su rezultati ono što je manje važno.

 

Naše mlade nade upisuju svoje minute na terenu, te iz dana u dan napreduju. Od njihovih prvih košarkaških koraka nije prošlo mnogo, te smo ponosni da su sa nama krenuli i u ovu priču.

 

II Kolo Minibasket 11
II Kolo Minibasket 12
II Kolo Minibasket 15
II Kolo Minibasket 18
II Kolo Minibasket 23
II Kolo Minibasket 3
II Kolo Minibasket 32
II Kolo Minibasket 33
II Kolo Minibasket 4
II Kolo Minibasket 45
II Kolo Minibasket 47
II Kolo Minibasket 49
II Kolo Minibasket 57
II Kolo Minibasket 6 Medium
II Kolo Minibasket 7

Mi ćemo i dalje kroz svoj rad posebnu pažnju posvećivati razvoju ženske košarke, jer znamo da ona ima svoju budućnost u ovoj zemlji.

 

Treneri naših timova su birali najbolje košarkašice utakmica, a ovaj put to su bile: Sema Čeljo za KK BBY i Amna Zukanović za KK Ilidža.

 

      

 

Vaš KK ILIDZA

 

FB KK Ilidža

KK Ilidža

Na ideju o nastavku tradicije KK Ildža, čiji počeci datiraju  od 1998 godine i stvaranju koncepta jedne nove i drugačije škole košarke i kluba na području Kantona Sarajevo, došla je grupa ljudi kojoj je cilj stvaranje novih košarkaških asova, bazirajući svoj rad isključivo na mlađim kategorijama potencijalnih košarkaša.

Kontaktirajte nas

Adresa: Ilidža, 71210, Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 62 04 05 05

Email: info@kkilidza.com

Web: kkilidza.com