Načelnik nije krio oduševljenje zbog činjenice da su djeca putovala, upoznala nove kulture i stekla nove prijatelje upravo zahvaljujući podršci koju je dala općina.

 

Popularnost naših škola košarke u Općini Ilidža raste svakoga dana. Redovno se našim trenerima u radu pridružuju novi članovi, te se njihov broj povećava svakodnevno.

Raduje nas činjenica da smo uspjeli košarku približiti novim generacijama reaktiviranjem starog kluba koji je to zaslužio.

Zahvalni smo roditeljima i članovima na povjerenju i podršci, ali i svim institucijama i pojedincima koji su podržali naše velike projekte i priče.

Posebnu zahvalnost za konstantno ulaganje i podršku dugujemo Općini Ilidža i načelniku Senaidu Memiću. Upravo zbog takve podrške i pomoći veliki broj djece je ove godine išao na putovanje u Italiju, na poznati Minibasket turnir.

Mališani su doživjeli nova iskustva, putovali, družili se i takmičili te tako napravili svoje uspomene za budućnost.

Smatramo da je jedno takvo „ulaganje“ najdragocjenije i najljepše. Načelniku Memiću smo prenjeli naše utiske sa putovanje, te uručili zahvalnicu za pomoć u realizaciji putovanja u Materu.

Načelnik nije krio oduševljenje zbog činjenice da su djeca putovala, upoznala nove kulture i stekla nove prijatelje upravo zahvaljujući podršci koju je dala općina.

Mi užurbano radimo na pripremi nove sezone, koja donosi nove projekte i saradnje.

Budite sa nama !

 

Vaš KK Ilidža

FB KK Ilidža

KK Ilidža

Na ideju o nastavku tradicije KK Ildža, čiji počeci datiraju  od 1998 godine i stvaranju koncepta jedne nove i drugačije škole košarke i kluba na području Kantona Sarajevo, došla je grupa ljudi kojoj je cilj stvaranje novih košarkaških asova, bazirajući svoj rad isključivo na mlađim kategorijama potencijalnih košarkaša.

Kontaktirajte nas

Adresa: Ilidža, 71210, Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 62 04 05 05

Email: info@kkilidza.com

Web: kkilidza.com