Veliko oduševljenje izazvala je revijalna utakmica roditelja koji su se entuzijastično borili za plasman i pokazali odakle potiče sportski, pobjednički duh naših učesnika

Porodična atmosfera obilježila je zadnji dan našeg kampa na Bjelašnici. Roditelji, braća i sestre kampera pridružili su nam se u finalnim košarkaškim takmičenjima i pokazali svoju ljubav i afinitet prema ovom sportu.

Najprije su odigrane utakmice u basketu 3x3 za konačni plasman kampera, kao i finala u šutiranju slobodnih bacanja, a zatim dugo očekivano takmičenje roditelja u šutiranju.

Kao i prošle godine, veliki broj naših roditelja bio je zainteresovan za takmičenje „Zlatna ruka“. Najbolji šuter bio je Mirsad Šukić, koji je osvojio vikend za dvoje u Hotelu Han.

Veliko oduševljenje izazvala je revijalna utakmica roditelja koji su se entuzijastično borili za plasman i pokazali odakle potiče sportski, pobjednički duh naših učesnika.

Na kraju su uručene diplome svim učesnicima, kao i medalje i pehari za najbolje.

Za MVP košarkaša kampa proglašen je Stefan Stupar, a za MVP košarkašicu Martina Raca.

Naši učesnici su otplesali i ludi ljetni ples i uz zajedničko slikanje završena je ovogodišnja manifestacija.

Zahvaljujemo se roditeljima na ukazanom povjerenju, djeci koja su uprkos teškim vremenskim uslovima bili istrajni i marljivi i otišli korak dalje u sportu koji vole.

Zahvalu dugujemo i saradnicima i partnerima u projektu, kao i cjelokupnom  ljubaznom osoblju hotela Han na Bjelašnici, koji su se pobrinuli da našoj djeci ne nedostaje apsolutno ništa.

Mi se trudimo svakim novim projektom ići korak dalje u svim segmentima organizacije, edukacije i zabave, te se nadamo da smo u tome uspjeli i ovoga puta.

U nastavku pogledajte dio atmosfere kroz našu galeriju fotografija.

mali-sut-2
mali-sut
ples-1
radost
roditelji-1
roditelji-2
sudjenje
zajednicka

 

Vaš KK ILIDZA 

 

FB KK Ilidža

KK Ilidža

Na ideju o nastavku tradicije KK Ildža, čiji počeci datiraju  od 1998 godine i stvaranju koncepta jedne nove i drugačije škole košarke i kluba na području Kantona Sarajevo, došla je grupa ljudi kojoj je cilj stvaranje novih košarkaških asova, bazirajući svoj rad isključivo na mlađim kategorijama potencijalnih košarkaša.

Kontaktirajte nas

Adresa: Ilidža, 71210, Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 62 04 05 05

Email: info@kkilidza.com

Web: kkilidza.com