Najbolji šuteri nagrađeni su dresom našeg ambasadora, promotora Ajdina Penave, kojem se ovom prilikom neizmjerno zahvaljujemo na podršci i divnom gestu prema djeci

       

Četvrti dan kampa „Košarka bez granica“ na Bjelašnici, pored edukativnih radionica obilježila su i takmičenja i igre, nešto što naši sportaši svakako najviše vole.

Dok su stariji marljivo trenirali, naše mlađe ekipe su bile „U potrazi za izgubljenim blagom“. Ova igra je bila i svojevrstan izlet u prirodu, s obzirom da su ekipe u okolini tražile tragove, odnosno slova B L A G O i sa njima stizali na odredište. 

Svako slovo bilo je zagonetka za rješavanje. 

Najbrža u potrazi i najbolja u rješavanju zagonetki bila je ekipa „Zelenih“ koja je, na čelu sa trenerom Armanom Bjeloševićem osvojila prvo mjesto.

Nakon potrage, održano je takmičenje „Zlatna ruka“ koje je kao i uvijek izazvalo najveću pažnju naših košarkaša. Najbolji šuteri nagrađeni su dresom našeg ambasadora, promotora Ajdina Penave, kojem se ovom prilikom neizmjerno zahvaljujemo na podršci i divnom gestu prema djeci.

Dres su osvojili Imran Jazvin iz grupe „Žutih“ i Ahmed Džubur iz ekipe „Zelenih“.

100
44
55
66
77
88
99
ResizerImage712X536
ResizerImage755X599
ResizerImage819X545

Najbolji šuter među trenerima bio je Adis Beganović, koji je također nagrađen dresom našeg Penave.

Uskoro se približavamo i finalnim danima kampa kada ćemo, kao i predhodne godine imati zanimljiva takmičenja kao i Family day.

 

Družimo se i dalje!

 

 

Vaš KK ILIDŽA

 

FB KK Ilidža

KK Ilidža

Na ideju o nastavku tradicije KK Ildža, čiji počeci datiraju  od 1998 godine i stvaranju koncepta jedne nove i drugačije škole košarke i kluba na području Kantona Sarajevo, došla je grupa ljudi kojoj je cilj stvaranje novih košarkaških asova, bazirajući svoj rad isključivo na mlađim kategorijama potencijalnih košarkaša.

Kontaktirajte nas

Adresa: Ilidža, 71210, Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 62 04 05 05

Email: info@kkilidza.com

Web: kkilidza.com