Najmlađi košarkaši i košarkašice Kantona Sarajevo su punih deset sati uživali u čarima košarkaške igre. Utakmice je pratilo oko hiljadu gledaoca, roditelja i prijatelja KK ILIDŽA, koji su nas posjetili u Rakovici. Svi su mogli uživati u igri i vještinama malenih košarkaša i košarkašica.

Čestitamo igračima i njihovim trenerima, te službenim licima KSKS. Zahvaljujemo se još jednom ljubaznom osoblju iz OŠ Rakovica u kojoj su mislili na sve, i ovaj lijepi dan učinili još ugodnijim.

Vrijeme je letjelo u pravoj sportskoj atmosferi, začinjenoj dječijim raspoloženjem: bilo je akcije, smijeha i uzbuđenja - Rakovica je u ovaj put, sigurno bila jedno od najljepših mjesta za igru i druženje u našem Kantonu – pa jedva čekamo da se vidimo ponovo.

FB KK Ilidža

KK Ilidža

Na ideju o nastavku tradicije KK Ildža, čiji počeci datiraju  od 1998 godine i stvaranju koncepta jedne nove i drugačije škole košarke i kluba na području Kantona Sarajevo, došla je grupa ljudi kojoj je cilj stvaranje novih košarkaških asova, bazirajući svoj rad isključivo na mlađim kategorijama potencijalnih košarkaša.

Kontaktirajte nas

Adresa: Ilidža, 71210, Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 62 04 05 05

Email: info@kkilidza.com

Web: kkilidza.com