U subotu 08.04.2017 gost KK Ilidža, bio je Dejan Srzić-Susla, koji je sa našim igračima i trenerima održao tri pokazna treninga u dvorani Devete osnovne škole u Rakovici. Bila nam je čast i zadovoljstvo ugostiti najboljeg trenera u Evropi za rad sa mladim igračima. Čovjeka koji je radio u najvećim evropskim klubovima, sa velikim košarkaškim zvjezdama.

Osvajač je 12 zlatnih, 2 srebrene i 3 bronzane medalje, sa raznim klubovima u Evropi, te reprezentativnim selekcijama. Dovoljno je nabrojati imena igrača sa kojim je radio: Dražen Petrović, Vlade Divac, Dejan Bodiroga, Aleksanad Đorđević, Saša Danilović, Toni Kukoč, Dino Rađa, Predrag Stojaković i ostali.

Trenutno je voditelj najboljeg kampa u Evropi za mlade igrače, više o kampu na:

HOOPTALENTS.COM

Ovo je za sve nas bilo jedno novo i veliko iskustvo a Susla je još jednom pokazao bezgraničnu energiju, znanje, ljubav prema košarci, te nama trenerima i našim igračima otvorio nove spoznaje o igri koja se jednostavno voli.Susla je obećao da će se slični projekti nastaviti u budućnosti, što nam je i cilj.

Vaš KK Ilidža

FB KK Ilidža

KK Ilidža

Na ideju o nastavku tradicije KK Ildža, čiji počeci datiraju  od 1998 godine i stvaranju koncepta jedne nove i drugačije škole košarke i kluba na području Kantona Sarajevo, došla je grupa ljudi kojoj je cilj stvaranje novih košarkaških asova, bazirajući svoj rad isključivo na mlađim kategorijama potencijalnih košarkaša.

Kontaktirajte nas

Adresa: Ilidža, 71210, Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 62 04 05 05

Email: info@kkilidza.com

Web: kkilidza.com