Poštovani,

KK Ilidža, koji je u 2016. godini reaktivirao svoje djelovanje, bazirajući se na rad sa mlađim uzrastima, ispratio je 2016. godinu sa Velikim košarkaškim druženjem u Osnovnoj školi Rakovica.

rakovica druzenje1

rakovica druzenje2

Ni -13 stepeni ˚C ovog posljednjeg jutra 2016. nije spriječilo djecu i njihove roditelje, a ni goste, da dođu u Rakovicu. Uz takmičenja, prigodne nagrade i poklone za mlade igrače, a možda i buduće zvijezde košarkaških terena, svi su se izvrsno zabavljali, a najviše oduševljenja i iskrenih dječijih osmijeha, izazvalo je prisustvo Sanija Čampare i Njegoša Sikiraša, BH reprezentativaca koji su se bez oklijevanja odazvali pozivu na druženje sa djecom, pokazavši time da ne samo da imaju zlatnu medalju nego i zlatno srce.

S poštovanjem,
KK ILIDŽA

FB KK Ilidža

KK Ilidža

Na ideju o nastavku tradicije KK Ildža, čiji počeci datiraju  od 1998 godine i stvaranju koncepta jedne nove i drugačije škole košarke i kluba na području Kantona Sarajevo, došla je grupa ljudi kojoj je cilj stvaranje novih košarkaških asova, bazirajući svoj rad isključivo na mlađim kategorijama potencijalnih košarkaša.

Kontaktirajte nas

Adresa: Ilidža, 71210, Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 62 04 05 05

Email: info@kkilidza.com

Web: kkilidza.com